Getuigschrift Beroepsvervoer

Het getuigschrift voor het beroepsvervoer

 

Getuigschrift beroepsvervoer (vakbekwaamheid) nodig ? Wij zijn gespecialiseerd in de opleiding voor het getuigschrift beroepsvervoer over de weg.

 

Het starten van je eigen bedrijf in het beroepsgoederen of beroepspersonenvervoer is geen alledaagse stap om te nemen. In de opleiding bij TLEC komen alle elementen van bedrijfsvoering aan bod. Hiermee word je niet alleen voorbereid op het examen voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer, maar krijg je de nodige basis elementen voor de dagelijkse praktijk. De cursus van TLEC kan ook als basis dienen voor je ondernemersplan.

 

De opleiding voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer is onderverdeeld in modules. De modules kunnen in eigen tempo gevolgd worden. Wij raden je bij voorkeur aan om ze een voor een af te werken, maar uiteraard mag je ze ook allemaal tegelijk volgen en in studeren. Zo bepaal je zelf jouw tempo.

 

De opleiding is primair bedoeld voor de startende ondernemer. Maar de complete opleiding voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer, of enkele modules van de opleiding kunnen ook waardevol zijn voor bijvoorbeeld de leergierige chauffeur, planners, bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers of middenkaderpersoneel.

 

 

ONDERNEMEREXAMEN

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl