Ondernemersexamen

 

Ondernemersexamen

Voorbereid naar het Ondernemersexamen Transportondernemer met de cursus die je kunt volgen om je ondernemersexamens met goed resultaat te doen. Bij tlec kun je terecht voor de cursus voor het Ondernemersexamen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemersdiploma voor het goederenvervoer (transport ondernemer)

 

De cursus voor het Ondernemersexamen

ondernemersexamensHet starten van je eigen bedrijf in het beroepsgoederen is geen alledaagse stap om te nemen. In de opleiding bij tlec komen alle elementen van bedrijfsvoering aan bod. Hiermee word je niet alleen voorbereid op het Ondernemersexamen Transportondernemer, maar krijg je de nodige basis elementen voor de dagelijkse praktijk. De cursus van tlec kan ook als prima basis dienen voor je ondernemersplan. De opleiding voor het ondernemersdiploma is onderverdeeld in losse modules. De modules kunnen in eigen tempo gevolgd worden. Wij raden je bij voorkeur aan om ze een voor een af te werken, maar uiteraard mag je ze ook allemaal tegelijk volgen en in studeren. Zo bepaal je zelf jouw tempo. Met de opleiding Ondernemersexamen Transportondernemer van vandaag de kansen van morgen kunnen grijpen, vergroot uw kennis en kansen

 

Lees verder over het ondernemersexamen voor de transportondernemer. .

 

 

 

 

Ondernemersexamen

 

DE CURSUS CCV ONDERNEMERSEXAMEN TRANSPORT IS BESTEMD VOOR IEDEREEN DIE VOOR ZICHZELF WIL BEGINNEN ALS ZELFSTANDIG TRANSPORTONDERNEMER EN WIL VOLDOEN AAN DE WETTELIJKE EISEN (NATIONAAL EN INTERNATIONAAL).

 

ONDERNEMEREXAMEN

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl