vakdiploma beroepsgoederenvervoer diploma

 

vakdiploma beroepsgoederenvervoer voor zelfstandig vrachtwagenchauffeur

 

vakdiploma  beroepsgoederenvervoerVrachtwagenchauffeur zijn voor jezelf is meer dan rijden alleen. Als je zelfstandig (inter)nationaal transporteert wordt er veel van je verwacht. Wat? Dat leer je in de cursus vakdiploma beroepsgoederenvervoer zelfstandig vrachtwagenchaffeur ook wel het vakdiploma ondernemer beroepsgoederenvervoer. Het diploma en de opleiding is voor de meeste de eerste en vaak ook de moeilijkste stap in het plan om zelfstandig chauffeur of transportondernemer worden. De opleiding voor de vakdiploma beroepsgoederenvervoer volg je best bij TLEC, zowel e-learning (thuis) als klassikaal (leslokaal). De opleidingen van TLEC zijn flexibel en doelgericht. Op deze website lees je meer over hoe je het vakdiploma beroepsgoederenvervoer kunt halen.

 

Bel, mail of vraag een proefles aan bij TLEC voor meer informatie (klik hier).

 

 

 

vakdiploma beroepsgoederenvervoer diploma

 

vakdiploma beroepsgoederenvervoer diploma

Indien je een transportonderneming wilt starten of wilt leiden, is het hebben van het een vakdiploma beroepsgoederenvervoer verplicht om te kunnen voldoen aan de eis van vakbekwaamheid voor de vergunning voor het beroepsgoederenvervoer. Dit geldt voor de beroepsvervoerder die een groot transportbedrijf wil oprichten, maar ook voor de eigen rijders en zzp-ers of bij bedrijfsopvolging en bedrijfsovername.

Dus met andere woorden, voordat men aan de slag kan als transportondernemer, moet de onderneming beschikken over een vergunning. Om deze vergunning te kunnen aanvragen bij de NIWO, zowel voor nationaal – als ook voor internationaal vervoer, dient er binnen het bedrijf ten minste 1 vakbekwaam persoon aanwezig te zijn. Deze vakbekwaamheid beroepsgoederenvervoer is aan te tonen door het kunnen overleggen van het zogenaamde vakdiploma beroepsgoederenvervoer.

En steeds meer chauffeurs worden zelfstandig transportondernemer, eigen rijder of zzp-er in het transport, want de tendens in de markt is dat er steeds meer kleine bedrijfjes komen die als 'charter' opereren voor grotere transportondernemingen. Maar of je nou klein wilt beginnen, of wanneer je ambities hoger liggen, één ding staat vast: als je als transportondernemer, eigen rijder of zzp-er in hetvervoer aan de slag wilt, moet je voldoen aan een aantal wettelijke eisen. In ieder geval moet je in het bezit zijn van het vakdiploma beroepsgoederenvervoer.

Deze cursus leidt je op voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer voor nationaal en internationaal beroepsvervoer van goederen op de weg. Na het afronden van deze cursus ben je prima in staat om zelfstandig aan de slag te gaan als transportondernemer en voldoe je aan de vakbekwaamheid beroepsgoederenvervoerseis van de NIWO.

 

 

 

 

ONDERNEMEREXAMEN

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl